Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення за адресою: проспект Незалежності, 31, приміщення 40 у м. Южноукраїнську Миколаївської області

23.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___  ” ______2020   № __________ 

__________сесії __________скликання               

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини 
земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту  фізичній особі-підприємцю
Ніколенко Галині Іванівні  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення
та обслуговування входу до нежитлового приміщення за адресою: проспект Незалежності, 31,
приміщення 40 у м. Южноукраїнську Миколаївської області 

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 99, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 03.10.2019 № 1669 «Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення за адресою: проспект Незалежності, 31, приміщення 40 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту  фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення за адресою: проспект Незалежності, 31, приміщення 40 у м. Южноукраїнську Миколаївської області, розроблену сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Ріною Вікторівною, та на підставі заяви фізичної особи-підприємця Ніколенко Г.І. від 11.12.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини  земельної ділянки, на яку  поширюється  право  суборенди, сервітуту фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення за адресою: проспект Незалежності, 31, приміщення 40 у м. Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні частину земельної ділянки (кадастровий номер: 4810800000:09:001:0032) в користування на  правах сервітуту, терміном на 10 років для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення за адресою: проспект Незалежності, 31, приміщення 40 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, загальною площею – 0.0019 га, із категорії земель – землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок земель комунальної власності у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

3. Встановити розмір плати за користування земельною ділянкою відповідно до ставок плати за землю, встановлених Южноукраїнською міською радою.

4. Фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою договір про встановлення земельного сервітуту.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Пелюха М.О.

 

 

Міський голова                                                                                  В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-90