Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для надання в постійне користування комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» під розміщення та обслуговування площадки для здійснення торгівлі з автотранспортних засобів на вулиці Молодіжній у місті Южноукраїнську Миколаївської області

23.01.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____  ” ______ 2020   № ______ 

_________ сесії _________ скликання                 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних
ділянок для надання в постійне користування комунальному підприємству «Критий ринок 
м. Южноукраїнська» під розміщення та обслуговування площадки для здійснення торгівлі
з автотранспортних засобів на вулиці Молодіжній у місті Южноукраїнську
Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», рішення Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017 № 642 «Про надання згоди на розробку технічної  документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вулиці Молодіжній у місті Южноукраїнську Миколаївської області комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» під розміщення та обслуговування площадки для здійснення торгівлі з автотранспортних засобів», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для надання в постійне користування комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» під розміщення та обслуговування площадки для здійснення торгівлі з автотранспортних засобів на вулиці Молодіжній у місті Южноукраїнську Миколаївської області, беручи до уваги заяву директора комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська» Акуленка О.А. від 14.01.2020 (додається), міська рада

 В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для надання в постійне користування комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» під розміщення та обслуговування площадки для здійснення торгівлі з автотранспортних засобів на вулиці Молодіжній у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати комунальному підприємству «Критий ринок м.Южноукраїнська» в постійне користування земельну ділянку кадастровий номер: 4810800000:12:001:0011 під розміщення та обслуговування площадки для здійснення торгівлі з автотранспортних засобів на вулиці Молодіжній у місті Южноукраїнську  Миколаївської  області, загальною площею – 0,1085 га, із категорії земель –  землі  житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

3. Зарахувати до земель запасу міста Южноукраїнська земельну ділянку кадастровий номер: 4810800000:12:001:0012, загальною площею – 0,3604 га, із категорії земель - землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

4. Комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» (Акуленко) здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою кадастровий номер: 4810800000:12:001:0011 у відповідності до законодавства.

5.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

 

Міський голова                                                                                     В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-69