Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про формування і ведення єдиного реєстру об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська

12.11.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «__11___» ___11___   2019   № 214-р

Про формування і ведення єдиного реєстру

об’єктів комунальної власності територіальної

громади  міста  Южноукраїнська

Керуючись п.п. 19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 року №879, з метою створення єдиного реєстру об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська:

1. Комунальним підприємствам та закладам, виконавчим органам Южноукраїнської міської ради щорічно проводити інвентаризацію основних засобів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська станом на 01 листопада, результати якої надавати до відділу комунальної власності департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради в термін до 01 грудня на електронних носіях, а також, на паперових носіях за потребою, на вимогу департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради.

2. Комунальним підприємствам та закладам, виконавчим органам Южноукраїнської міської ради щоквартально надавати до департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради узагальнену інформацію щодо переліку майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, що перебуває на їх балансі згідно з затвердженими формами до 20 числа місяця, наступного за звітним кварталом на паперових та електронних носіях (додаються).

3. Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради (Волчко) вести єдиний реєстр майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на підставі наданої інформації, зазначеної в п.2 цього розпорядження.

4. У разі зміни форми власності, балансоутримувача або зміни та доповнення інших даних, балансоутримувачам майна, надавати до департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради оновлену інформацію у місячний термін.

5. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 15.07.2011 №204-р «Про формування і ведення єдиного реєстру об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська».

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

Міський голова                                                           В.К. Пароконний

Волчко

2-10-73