Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна - пожежний резервуар, розташованому за адресою: м. Южноукраїнськ, Промисловий майданчик, 21А

03.10.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» ________ 2019   №  ______  

 

Про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна - пожежний резервуар, 
розташованому за адресою: м. Южноукраїнськ, Промисловий майданчик, 21А

 

Керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №559 «Про містобудівний кадастр», Тимчасового порядку реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 № 367, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 04.07.2019, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 28.12.2016, технічний паспорт на пожежний резервуар і пожежний насос від 08.07.2016, розглянувши заяву заступника директора ВП «Складське господарство» Южно-Українського відділення ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» від 24.09.2019 (копії додаються), виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ :

1. Присвоїти об’єкту нерухомого майна - пожежний резервуар, розташованому за адресою: м. Южноукраїнськ, Промисловий майданчик, 21А поштову адресу: Промисловий майданчик, 21Б, м. Южноукраїнськ.

2. ВП «Складське господарство» Южно-Українського відділення ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» забезпечити виготовлення та встановлення відповідної інформаційної таблички з адресою, що зазначена  в п.1 цього рішення з дотриманням вимог Порядку.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

 

Погрібний О.Л.

 5-50-85