Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Нестеренко Тетяні Олександрівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення № XIV, XIVа на проспекті Незалежності, 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

10.09.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____  ” ________ 2019   № ______                           

__________ сесії __________ скликання             

Про затвердження технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Нестеренко

Тетяні Олександрівні для будівництва та обслуговування будівель

торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового

приміщення № XIV, XIVа на проспекті Незалежності, 31 у місті

Южноукраїнську Миколаївської області

           Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 93, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 21.05.2019 № 1547 «Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Нестеренко Тетяні Олександрівні під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення   № XIV, XIVа на проспекті Незалежності, 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Нестеренко Тетяні Олександрівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення № XIV, XIVа на проспекті Незалежності, 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблену сертифікованим інженером-землевпорядником  Тарновською Р.В., розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Нестеренко Т.О. від 28.08.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Нестеренко Тетяні Олександрівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення № XIV, XIVа на проспекті Незалежності, 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.
  2. Надати фізичній особі-підприємцю Нестеренко Тетяні Олександрівні в довгострокову оренду терміном до 28.02.2022 року земельну ділянку (кадастровий номер 4810800000:09:001:0009) під розміщення та обслуговування входу до нежитлового   приміщення   № XIV,   XIVа   на  проспекті   Незалежності,   31   у   місті Южноукраїнську Миколаївської області, загальною площею – 0,0034 га, із категорії земель - землі житлової та громадської забудови,  за  основним цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  3. Встановити розмір орендної плати за землю відповідно до орендних ставок, встановлених Южноукраїнською міською радою.
  4. Фізичній особі-підприємцю Нестеренко Тетяні Олександрівні в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою договір оренди земельної ділянки.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

Майстренко

5-51-69