Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження Програми цільової фінансової підтримки комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» на 2019-2034 роки

06.09.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  _____   __________ 2019 №  ____

_______сесії __________скликання

Про затвердження Програми цільової фінансової підтримки

комунального підприємства «Теплопостачання та водо-

каналізаційне господарство» на 2019-2034 роки

Керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи ст.91 Бюджетного кодексу України, з метою забезпечення сталого функціонування комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. В соціальну захищеність комунальних тарифів, затвердити «Програму цільової фінансової підтримки комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» на   2019-2034 роки» (додається).

2. Южноукраїнська міська рада гарантує поточну роботу комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»  (далі – КП ТВКГ) без боргів з початку його роботи з розблокованими розрахунковими рахунками в спосіб:

2.1.  За перші три місяці  роботи керівництво КП ТВКГ дає помітні результати роботи без поточних боргів, про що звітує на сесії Южноукраїнської міської ради.

2.2. За 6 місяців роботи керівництво КП ТВКГ виходить на безборгову роботу, про що звітує на сесії Южноукраїнської міської ради. Поточна заборгованість КП ТВКГ перед відокремленим підрозділом «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» (далі - ВП ЮУ АЕС ДП «НАЕК «Енергоатом») цього періоду підлягає оплаті  Южноукраїнською міською радою терміном на 5 років. В разі незадовільної якості роботи керівництва КП ТВКГ, Южноукраїнська міська рада приймає відповідне рішення.

2.3.  В якості додаткового  засобу до  дієвих механізмів та засобів реалізації Програми «Якісні та обґрунтовані тарифи кожному споживачу без боргів»,  затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 №758,  надається доручення деталізувати обрані Южноукраїнською міською радою декілька варіантів з пояснювальної записки до спонукального проекту рішення Южноукраїнської міської ради «Про соціальну захищеність комунальних тарифів», наприклад п.п. 3.4. або інший варіант за змістовною пропозицією будь-кого  з депутатів Южноукраїнської міської ради, її виконавчих органів та від виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради (міський голова, його заступники).

3. Після прийняття Южноукраїнською міською радою цього рішення,  яким передбачено надання фінансової підтримки КП ТВКГ у 2019-2034 роках для погашення  реструктуризованої наявної кредиторської заборгованості та гарантування безборгової поточної  роботи КП ТВКГ,  ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енертоатом» оперативно знімає всі арешти з розрахункових рахунків КП ТВКГ та майна, в термін _______.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв’язку, будівництва (Носан), постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

Міський голова                                                                  В.К. Пароконний

Пелюх

5-56-01