Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про визнання таким, що втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради Миколаївської області

10.07.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “_____” _________ 2019  № _____                            

___________сесії _________скликання               

 

Про визнання таким, що втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 135,  136 Земельного кодексу України, Закону України «Про публічні закупівлі», Закону України «Про захист економічної конкуренції», беручи до уваги пропозиції Адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення «Про запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції» від 04.06.2019 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Визнати таким, що втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради від 05.03.2019 року № 1395 «Про створення конкурсної комісії щодо відбору виконавців робіт із землеустрою, визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах та затвердження Положення про неї».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

   Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

 

Майстренко

5-51-90