Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про упорядкування структури виконавчих органів Южноукраїнської міської ради та внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради  від 04.10.2018  №1286

10.06.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “______” __________ 2019   №  _____  

_________сесії __________скликання                                                    

 

Про упорядкування структури виконавчих органів Южноукраїнської міської ради та внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради  від 04.10.2018  №1286

 

Керуючись  п.5 ч.1 ст.26, ч.5  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення постійного діалогу та спілкування з мешканцями територіальної громади міста Южноукраїнська, який передбачає регулярний випуск (двічі на тиждень) друкованої пам’ятки  формату медіа- соціальної злагоди під орієнтовною назвою «Влада та громада» з бюджетним тиражем не менше ніж 10000 екземплярів та доставкою через Укрпошту, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Внести  з 01.08.2019 зміни до чисельності виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1286, збільшивши її на 7 штатних одиниць.

1.1. Утворити відділ інформаційного забезпечення роботи Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету у кількості 5 штатних одиниць.

1.2. Ввести до штатного розпису виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради 2 штатні одиниці радника міського голови.

2. Затвердити Положення про відділ інформаційного забезпечення роботи Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету (додаток 1).

3. Затвердити структуру та чисельність виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету  станом на 01.08.2019 (додаток 2).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової  допомоги та інших питань (Рибакова).

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний