Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про надання дозволу фізичній особі – підприємцю Афендікову Олександру Анатолійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок за адресою: проспект Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області

04.06.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2019   № _________                           

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу фізичній особі – підприємцю Афендікову Олександру Анатолійовичу 
на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних 
ділянок за адресою: проспект Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 79-1, 93, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», беручи до уваги декларацію про готовність об’єкта до експлуатації від 29.01.2018, розглянувши заяву фізичної особи – підприємця Афендікова О.А. від 17.04.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл  фізичній особі – підприємцю Афендікову Олександру Анатолійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок площею 0,0414 га (кадастровий номер: 4810800000:11:001:0019) за адресою: проспект Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, торгівельного комплексу із 3-х магазинів, із категорії земель – землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Фізичній особі – підприємцю Афендікову Олександру Анатолійовичу виготовити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок у двох оригінальних примірниках.

3. Фізичній особі – підприємцю Афендікову Олександру Анатолійовичу подати Южноукраїнській міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок не пізніше, як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                                       В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-69