Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

31.05.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____ ” ______2019   № __________

__________сесії __________скликання

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству
«Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів,
пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області                                  

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 25.05.2017 № 726 «Про надання згоди комунальному підприємству «Служба комунального господарства» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблений фізичною особою-підприємцем Коломєйцевою О.Д., розглянувши заяву директора комунального підприємства «Служба комунального господарства» Вакаря Є.Б. від 24.04.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку № 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати комунальному підприємству ««Служба комунального господарства»» в постійне користування земельну ділянку (кадастровий номер: 4810800000:09:001:0031) під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області,   загальною площею  –   0, 2061 га,  із   категорії    земель   -   землі   житлової  та   громадської   забудови, за основним  призначенням  –  землі загального користування для під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон.

3. Комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою кадастровий номер: 4810800000:09:001:0031 у відповідності до законодавства.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                              В.К. Пароконний

 

 

 

Майстренко

5-51-90