Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про визначення факту непридатності виборчих скриньок, що перебувають на балансі виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

21.05.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  « __15__ »    ___05___  2019   №  _91-р__

Про визначення факту непридатності виборчих скриньок, що перебувають

на балансі виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

 

  Відповідно до п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», постанови центральної виборчої комісії  від 28.10.2008 № 58 «Про затвердження Порядку виготовлення, обліку, використання та зберігання виборчих скриньок» та враховуючи лист Миколаївської обласної державної адміністрації від 26.04.2019 № 560/0/05-2/1-19 «Про виборчі скриньки»:

1. Доручити постійно діючій комісії по списанню матеріальних цінностей, затвердженою розпорядженням міського голови від 10.10.2017 №193-р «Про затвердження складу постійно діючої комісії по списанню матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради в новій редакції», на підставі актів, складених дільничними виборчими комісіями, провести фактичне обстеження пошкоджених виборчих скриньок, що перебувають на обліку виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, скласти дефектний акт із зазначенням характеру пошкодження частин та деталей цих скриньок для подальшого їх списання.

2. Дефектний акт щодо фактичного огляду виборчих скриньок подати на затвердження міському голові в термін до 17.05.2019 року.

3. Затверджений дефектний акт разом з копіями актів дільничних виборчих комісій про пошкодження виборчих скриньок надати до відділу фінансового забезпечення апарату Миколаївської обласної державної адміністрації в термін до 20.05.2019 року.

 

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                  В.К. Пароконний

 

Повідомче –

Начальник ОКВ _________