Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про проведення роботи з інформування й залучення населення та застосування гендерноорієнтованого підходу при організації роботи Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

02.05.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «25» 04  2019   № 83-р

 

Про проведення роботи з інформування й залучення населення та 
застосування гендерноорієнтованого підходупри організації роботи
Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

 

Керуючись п.п.1, 19, 20 ч. 4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про адміністративні послуги», з метою організації роботи щодо залучення та інформування населення на тему: «Що таке належний центр надання адміністративних послуг (далі ЦНАП)», в рамках співробітництва з Програмою «U-LEAD з Європою: створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення інформування населення на тему: «Що таке належний ЦНАП», фаза впровадження (Раунд 1): 

1. Визначити відповідальним по залученню та інформуванню населення міста на тему: «Що таке належний ЦНАП у місті Южноукраїнську» начальника Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська – адміністратора Вороніну Оксану Сергіївну.

2. Затвердити план заходів по залученню та інформуванню населення на тему: «Що таке належний ЦНАП у місті Южноукраїнську» (додаток 1).

3. Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська (Вороніна) заповнити та до 15 липня 2019 року подати на затвердження міському голові гендерний паспорт міста Южноукраїнська за формою (додаток 2).

4. Затвердити Концепцію розвитку системи надання адміністративних послуг у місті Южноукраїнську на 2019-2020 роки (додаток 3).

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

            Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

 

 

Вороніна О.С. 

5-80-08