Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про розгляд та погодження річних планів відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2019 рік (оновлений)

11.01.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від “____ ”________________ 2019 № _______                                                            

 

Про розгляд та погодження річних планів відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2019 рік

 

Керуючись пп.2 п. «б» ст.27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.06.2014 №179 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення», норми та вказівки по нормуванню витрат палива та теплової енергії на опалення житлових та громадських споруд, а також на господарсько-побутові потреби в Україні КТМ 204 України 244-94, затверджені наказом Держжитлокомунгоспу від 14.12.1993, розглянувши надані відокремленим підрозділом «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» (далі – ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом») річні плани ліцензованої діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення на 12 місяців з 01 січня 2019 року і виробництва, транспортування та постачання теплової енергії на 2019 рік та доповнення до річного плану виробництва, транспортування та постачання теплової енергії на 2019 рік, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Розглянути та погодити річний план ліцензованої діяльності з централізованого  водопостачання та водовідведення ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» на 12 місяців з 01 січня 2019 року (додаток 1).

2. Розглянути та погодити доповнення до річного плану ліцензованої діяльності з централізованого  водопостачання та водовідведення ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2019 рік (додаток 4).

3. Розглянути та погодити річний план виробництва, транспортування та постачання теплової енергії ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2019 рік (додаток 2).

4. Розглянути та погодити доповнення до річного плану виробництва,   транспортування та постачання теплової енергії ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2019 рік (додаток 3).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

 

Секретар міської ради                                                                    Л.П. Дзюбенко

 

Валюшок  2-10-57