Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про приватизацію Сокур Миколою Вікторовичем, Сокур Іриною Леонідівною, Пискун Людмилою Миколаївною, Пискун Дар’єю Вадимівною квартири № 244 в будинку № 1 на проспекті Соборності в місті Южноукраїнську Миколаївської області

20.12.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “        ”             2019   №                   

                сесії                       скликання         

Про приватизацію Сокур Миколою Вікторовичем, Сокур Іриною Леонідівною,

Пискун Людмилою Миколаївною, Пискун Дар’єю Вадимівною квартири 

№ 244 в будинку № 1 на проспекті Соборності в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Керуючись п.30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», відповідно до Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 №396, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29.01.2010 №109/17404, Положення про порядок передачі квартир (будинків), житлових приміщень гуртожитків, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, у власність  громадян, затвердженого рішенням  Южноукраїнської міської  ради  від  04.10.2018 №1299, розглянувши заяву громадянина Сокур М.В. від 11.12.2018,  Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати (приватизувати)  безоплатно, з урахуванням санітарної норми, громадянам  Сокур Миколі Вікторовичу, Сокур Ірині Леонідівні, Пискун Людмилі Миколаївні, Пискун Дар’ї Вадимівні у приватну  спільну   часткову  власність,  в рівних  частках,  квартиру № 244,  житловою площею 40,9 кв.м, загальною площею 66,3 кв.м, в будинку №1 на проспекті Соборності в місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Комунальному підприємству «Бюро технічної інвентаризації м. Южноукраїнська» (Семененко) оформити громадянам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, свідоцтво про право власності у десятиденний термін.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій    (Зеленюк).

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                                                Л.П. Дзюбенко

 

Сезоненко,

5-62-86