Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 01.12.2016 № 441 «Про надання згоди публічному акціонерному товариству «Укртелеком» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування розподільної телекомунікаційної шафи на вулиці Енергобудівників, 13 у місті Южноукраїнську Миколаївської області»

12.12.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “        ”             2019   №                   

                сесії                       скликання         

Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради 

від 01.12.2016 № 441 «Про надання згоди публічному акціонерному

товариству «Укртелеком» на розробку проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки в довгострокову оренду під розміщення

та обслуговування розподільної телекомунікаційної шафи на вулиці

Енергобудівників, 13 у місті Южноукраїнську Миколаївської області»

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 75, 93, 116, 122, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви (клопотання) директора Миколаївської філії публічного акціонерного товариства «Укртелеком» Антошевського О.М. від 22.10.2018 та від 27.11.2018 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до п. 1 рішення Южноукраїнської міської ради від 01.12.2016  № 441 «Про надання згоди публічному акціонерному товариству «Укртелеком» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування розподільної телекомунікаційної шафи на вулиці Енергобудівників, 13 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», виклавши його в новій редакції:

«Надати згоду публічному акціонерному товариству «Укртелеком» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду строком на 5 років під розміщення та обслуговування розподільчої телекомунікаційної шафи на вулиці Енергобудівників, 13 у місті Южноукраїнську, орієнтовною площею 0, 0004 га, із категорії земель за основним цільовим призначенням – для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (код КВЦПЗ – 13.01.)»

    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

Секретар міської ради                                                                          Л.П. Дзюбенко

 

Майстренко

5-51-69