Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу управління освіти Южноукраїнської міської ради на баланс управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

12.12.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «_____» _________ 2018   №  ______           

Про безоплатну передачу матеріальних цінностей з

балансу управління освіти Южноукраїнської міської

ради на баланс управління молоді, спорту та культури

Южноукраїнської міської ради

Керуючись ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи розпорядження міського голови з особового складу від 11.10.2018 №272/06-04-к «Про виконання повноважень міського голови», рішення Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 №418 «Про встановлення розподілу повноважень щодо управління майном між Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради та затвердження Порядку списання майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська», на підставі листа управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради від 06.12.2018 №638/02-07 «Про безоплатну передачу майна», з метою впорядкування стану справ щодо обліку та збереження матеріальних цінностей, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Передати безоплатно матеріальні цінності з балансу управління освіти Южноукраїнської міської ради на баланс управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради (додаток).
  2. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) передати вказані матеріальні цінності, а управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради (Захарко) забезпечити прийняття на баланс.

     3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Секретар міської ради                                                                                  Л.П. Дзюбенко                  

Сінчук

5-92-97