Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про затвердження додаткової угоди до інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок» затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 27.04.2017 № 650 «Про затвердження інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок»

10.10.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «       »         2018  №          

               сесії          скликання

 

Про затвердження додаткової угоди до інвестиційного договору щодо 
реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова 
об’єкту «Критий ринок» затвердженого рішенням Южноукраїнської 
міської ради від 27.04.2017 № 650 «Про затвердження інвестиційного 
договору щодо реалізації Інвестиційного проекту 
«Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок»

 

Керуючись ст.25, п. 30 ч. 1 ст. 26, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про інвестиційну діяльність», враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017 № 566 «Про затвердження Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкта «Критий ринок», від 27.04.2017 № 650 «Про затвердження інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок», від 25.01.2018 № 965 «Про ефективність впливу інвестиційних можливостей на подальший розвиток об’єкту «Критий ринок» та створення сприятливого конкурентного середовища на території міста Южноукраїнська», від 14.12.2017 № 921 «Про затвердження проекту додаткової угоди до інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок», від ___._____.2018 № ____ Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради  від 14.12.2017 № 921 «Про затвердження проекту додаткової угоди до інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок» затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 27.04.2017 № 650 «Про затвердження інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок» розглянувши лист  ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» від 09.10.2018 № 62, зважаючи на те, що перший рік реалізації цього інвестиційного проекту, а саме - 2017 бюджетний рік завершився, другий рік реалізації – 2018 бюджетний рік закінчується, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити додаткову угоду до інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок» затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 27.04.2017 № 650 «Про затвердження інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок» (додається).

2. Вважати додаткову угоду, що визначена в пункті 1 даного рішення невід’ємною частиною інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок» затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 27.04.2017 № 650  «Про затвердження інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок».

3. Вважати за доцільне здійснити перерозподіл фінансових коштів міського бюджету за напрямками, що визначений в додатковій угоді.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк), постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв'язку, будівництва (Носан) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

 

Секретар міської ради                                                           Л.П. Дзюбенко

 

 

Валюшок С.Г.

2-10-73