Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконання плану заходів з реалізації Антикорупційної програми Пенсійного фонду України в Южноукраїнському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Миколаївської області за ІІІ квартал 2018 року
AA

Звіт про виконання плану заходів з реалізації Антикорупційної програми Пенсійного фонду України в Южноукраїнському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Миколаївської області за ІІІ квартал 2018 року

Відповідно до вимог наказу Пенсійного фонду України від 04.06.2018 № 97 «Про зміни в Антикорупційній програмі Пенсійного фонду України на 2018 рік», на виконання вимог наказу Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області від 10.07.2018 № 254 «Про затвердження Плану заходів з реалізації Антикорупційної програми Пенсійного фонду України на 2018 рік», та наказу Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області від 02.08.2018 № 272 «Про внесення змін до Плану заходів з реалізації Антикорупційної програми Пенсійного фонду України на 2018 рік», та наказу Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області від 03.08.2017 № 49, протягом звітного періоду здійснювався контроль за додержанням та неухильним виконанням плану заходів з реалізації Антикорупційної програми Пенсійного фонду України державними службовцями управління.

Відповідно до Плану заходів з реалізації Антикорупційної програми Пенсійного фонду України в Южноукраїнському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Миколаївської області, затвердженого наказом від 03.08.2017 № 48 протягом ІІІ кварталу 2018 року проведено:

І. Обслуговування громадян, які звертаються до Южноукраїнського обєднаного управління Пенсійного фонду України

1. Здійснюється впровадження, стандартів, визначених Положенням про організацію прийому та обслуговування осіб, які звертаються до Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області затвердженим постановою Правління Пенсійного фонду України від 30 липня 2015 року № 13-1 зареєстрованим в Міністерстві юстиції 18 серпня 2015 року за № 991/274316.

1.2. Здійснюється розширення та розвиток дистанційних форм надання послуг «за гарячими» телефонними лініями, шляхом консультування засобами електронної пошти.

1.3. Протягом ІІІ кварталу 2018 Южноукраїнським та Арбузниським відділами обслуговування громадян Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  проводено залучення громадян для реєстрації на веб-порталі електронних послуг, в тому числі для: замовлення та отримання в електронному вигляді довідок та/або витягу з відомостей реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі – РЗО) з використанням перевірочних кодів (для користувачів); замовлення послуги інформування за допомогою СМС-повідомлення, електронної пошти. Протягом ІІІ кварталу було на веб-порталі електронних послуг зареєстровано 187 осіб, на замовлення послуги інформування за допомогою смс-повідомлення зареєстровано 375 осіб.

ІІ Управління персоналом та організація роботи щодо запобігання та виявлення корупції

2.1. Протягом ІІІ кварталу 2018 року було запроваджено щоквартальний моніторинг дотримання перевірки факту подання суб’єктами декларування декларацій та своєчасності повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції про випадки неподання чи несвоєчасного подання таких декларацій.

2.2. В ІІІ кварталі 2018 року було запроваджено моніторинг з дотримання вимог законодавчих та нормативних актів щодо організації проведення спеціальних перевірок стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища. Проводиться розроблення порядку взаємодії між структурними підрозділами

ІІІ Управління фінансовими та матеріальними ресурсами, здійснення внутрішнього аудиту

3.1. Під час визначення характеристик предметів закупівлі проводиться користування примірними специфікаціями у сфері публічних закупівель. В Южноукраїнському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Миколаївської області забезпечується оприлюднення в установленому порядку інформації про публічні закупівлі та використання коштів Пенсійного фонду України згідно чинного законодавства України.

 

 

 

Читайте також

З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванн...

Про призначення надбавки до пенсії на утримання непрацездатних членів сім'ї відповідно Закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до пункту “а” статті 16 та пункту “а” статті 24 Закону України&nb...

Кабінет страхувальника: нові можливості в роботі з електронними лікарняними

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Наразі сформований листок непрацездатності надсилають страхувальникам через кабінет страхувальника н...

Чи може особа з інвалідністю з дитинства одночасно отримувати і пенсію по втраті годувальника і соціальну допомогу?

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до статті 1 Закону України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства т...

Надання страхових виплат потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання та особам, які мають право на страхові виплати в разі смерті потерпілого

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Законом України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” № 11...

Відповідаємо на чисельні звернення щодо переведення з пенсії за вислугу років на пенсію за віком

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Ключовим нормативно-правовим актом, який регламентує загальні положення та особливості призначення п...

Про перерахунок розміру житлової субсидії в межах установленого строку її призначення

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до пункту 92 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постаново...