Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зустріч колективів КНП «ЮМБЛ» та НКП «ЮУ МЦПМСД» з представниками Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції ФСС України в Миколаївській обл.
AA

Зустріч колективів КНП «ЮМБЛ» та НКП «ЮУ МЦПМСД» з представниками Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції ФСС України в Миколаївській обл.

06.07.2021 року в конференц-залі відбулася зустріч колективів КНП «ЮМБЛ» та НКП «ЮУ МЦПМСД» з представниками Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області. Пономаренко Олена Ігорівна, Мохоньок Лариса Леонідівна, Кротова Алла Володимирівна провели роз’яснюючи роботу щодо реабілітаційного лікування застрахованих осіб після хвороб, травм, операцій, а також, актуальних на сьогодні, постковідних станів у пацієнтів стаціонарного лікування.

Особливо детально розглядалися питання щодо правильності оформлення направлення на санаторне лікування. Представники Фонду соціального страхування особливо наголошували на тому, що кожен застрахований пацієнт стаціонарного лікування, який потребує реабілітації після загострення хвороби, має право на безоплатне перебування в профільному санаторії.

Робоча зустріч пройшла в дуже теплій атмосфері, за що колектив КНП «ЮМБЛ» дуже вдячний Олені Ігорівна, Ларисі Леонідівні та Аллі Володимирівні! Чекаємо на Вас знову!

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...