Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | За розширенням кругозору - до інформцентру ЮУАЕС!
AA

За розширенням кругозору - до інформцентру ЮУАЕС!

23 червня вихованці комунального підприємства «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Южноукраїнської міської ради в інформцентрі Южно-Української АЕС здійснили захоплюючу подорож до світу атомної енергії.

Фахівці відділу роботи з громадськістю та ЗМІ атомної станції проводять серію пізнавальних ігор для школярів. Це вже сьомий енергоквест, що дозволяє розширити кругозір підростаючого покоління, яке живе в місті-супутнику АЕС.

Діти з соціального центру вперше грали в енергоквест, присвячений  атомній енергетиці. Вони з успіхом відгадували складні загадки, відповідали на запитання ведучих, збирали пазли, розгадували кросворди, із задоволенням брали участь у іграх і естафетах, а також з цікавістю дивилися тематичні мультфільми та промо-ролик Южно-Українського енергокомплексу. Позитивних вражень у дітей - маса!

По закінченні гри всім учасникам роздали солодкі призи. Турбота про підростаюче покоління - одна з головних складових соціальної політики колективу ВП «Южно-Українська АЕС». Атомники завжди готові допомагати не лише одягом, взуттям, канцелярським приладдям і спортивним інвентарем, а й в організації дозвілля та розширенні кругозору дітей із складною долею.

 

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...