Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | З нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера
AA

З нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера

Міжнародний день волонтера

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас – це діти, які зігрівають захисників листами, малюнками, цукерками та улюбленими іграшками, це пенсіонери, студенти, що віддають останні копійки аби допомогти військовим, це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу рідну українську землю від агресора, це люди, які віддають всі свої заощадження на лікування поранених в АТО, які купують амуніцію для військових, які забезпечують житлом та продуктами харчування тих, хто цього потребує.

Ви витрачаєте свій вільний час на благо суспільства, присвячуєте йому свій талант, енергію і завзяття.

З нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера 4 грудня в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради було відзначено Подяками міського голови переможців міського конкурсу «Волонтер року» у наступних номінаціях:

«Краща волонтерська організація (група)»:

І місце – Громадське формування по охороні громадського порядку міста Южноукраїнська приймає активну участь в патрулюванні міста та охороні громадського порядку на КПП під час забезпечення карантинних заходів. В 2015 році члени формування по охороні громадського порядку взяли на себе самостійне патрулювання міста, в зв'язку з реорганізацією правоохоронних органів.

«Кращий організатор волонтерського руху» - Отець Ігор Ворона – духовний лідер волонтерської команди «Мирне небо», неодноразово був в зоні проведення АТО, де проводив церковні служби, опікується волонтерами нашого міста, один із засновників благодійного фонду «Мирне небо».

«Кращий волонтер у сфері охорони навколишнього середовища» - Віра Кокол – волонтер доброволець разом з Наталею Петровою та іншими активістами докладає чималих зусиль задля підтримки чистоти та екології нашого міста.

Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою.

 

Читайте також

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...