Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнські гімназистки дізналися, де виробляється екологічно чиста електрична енергія
AA

Южноукраїнські гімназистки дізналися, де виробляється екологічно чиста електрична енергія

Інформаційний центр Южно-Українського енергокомплексу 5 грудня відвідала група учениць 5 класів Южноукраїнської міської гімназії №1.

До екскурсії дівчатка підготувалися ґрунтовно. Вони запаслися цілим арсеналом питань про те, як забезпечується безпека атомної станції, про екологічний стан річки Південний Буг, чи зможе АЕС працювати без води і що буде, якщо зупиняться всі її блоки. Цікавилися юні гості й тим, яку спеціальність треба отримати жінці, щоб працювати на атомній станції. Але найцікавішим було питання: чи зможе жінка стати генеральним директором АЕС?

«Ми раді бачити в нас тих, хто в майбутньому може поповнити трудовий колектив атомників, адже вже з ранніх років діти цікавляться професією енергетика, - зазначила фахівець сектора роботи з молоддю та школярами управління інформації і громадських зв'язків ВП ЮУАЕС Світлана Дідик. - Зустріч з цими дівчатками вразила і мене - вони багато знають про енергоефективність, про економію ресурсів, а головне, вони з малих років опікуються тим, аби природних багатств вистачило і їхнім нащадкам».

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...