Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнськ вітає найкращих учителів
AA

Южноукраїнськ вітає найкращих учителів

25 листопада у Центрі дитячої та юнацької   творчості  відбулося  урочисте  закриття  І (міського) туру Всеукраїнського  конкурсу  «Учитель року - 2017», у якому змагалися учителі загальноосвітніх закладів  у  трьох номінаціях : 

  • “Музичне мистецтво” – Василенко Тетяна Анатоліївна, учитель музичного мистецтва ЮЗШ №3;
  • “Інформатика” – Патранюк Ірина Петрівна, учитель інформатики Южноукраїнської гімназії №1;
  • “Початкова освіта” – Шендрик  Світлана Степанівна, учитель початкових класів  ЮЗШ №4.

Южноукраїнськ багатий на творчих, завзятих, ініціативних педагогів, які  в період реформування  галузі освіти намагаються йти в ногу з сучасністю, щоденною напруженою працею  реалізують свій творчий потенціал, вибудовують індивідуальний стиль методики викладання, використовують сучасні освітні технології в навчально-виховному процесі, спонукаючи  учнів думати, міркувати, критично мислити, вміло користуватися різними джерелами інформації,  формувати стійкі  й усвідомлені життєві компетенції,  розвивати навички самостійного навчання.

Напруженим для педагогів та організаторів конкурсу був конкурсний тиждень , що поєднав в собі святковий настрій, радість від спілкування з учнями та колегами,  творче суперництво та гордість за колег-конкурсантів.  Конкурс  “Учитель року” -  це не лише презентація власного педагогічного досвіду, чудовий майданчик для нових педагогічних звершень, але й можливість  як для конкурсантів, так  і для всіх інших освітян, збагатити власну методичну скарбничку,  поповнити свої педагогічні знання та вміння. Щорічно організатори конкурсу на  державному рівні удосконалюють та осучаснюють умови проведення конкурсу. Зокрема,  в нинішньому році, окрім уже звичних завдань, педагоги виконували практичну роботу з фаху та здійснювали  науково- методичну експертизу однієї з тем навчального підручника зі свого фаху.

Підготовлені педагогами  матеріали та проведені конкурсні випробування   продемонстрували високий рівень педагогічної майстерності вчителів,  результати їх педагогічних знахідок та досліджень,  розкрили  потенційні можливості для самовдосконалення. 

За одностайним рішенням журі переможцем І (міського) туру конкурсу «Учитель року - 2017» визнано учителя початкових класів ЮЗШ №4 Шендрик Світлану Степанівну. Усіх учасників  нагороджено грамотами управління освіти та виділено грошову премію.    

У день урочистого закриття І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року”  у святково вбраному залі Центру дитячої та юнацької творчості на адресу учасників конкурсу лунало багато щирих привітань. Зі словами щирої  подяки за вчительську працю до учасників конкурсу звернувся заступник начальника  управління освіти  О.М.Пузир,  переможця та учасників конкурсу вітали  керівництво шкіл, гімназії та колеги-педагоги.  Святкового настрою учасникам урочистого зібрання додали і юні  дарування міста- вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, які підготували  концертну програму. Вокальним співом порадували присутніх  вихованці вокального гуртка (кер. В. Михайленко) Єгор Клос та Катерина Зикова,   запальними таночками – вихованці зразкового колективу, гуртка спортивно-естрадного танцю «Фенікс» (кер. О.Васильєва) та гості - учасники народного зразкового художнього колективу «Квіти України» (кер. В. Форостенко).

Конкурс довів: наш сучасний учитель – надзвичайно мудрий, талановитий і невтомний, крокує в ногу з часом. Свято позаду, але попереду учасників конкурсу чекають нові випробування в ІІ(обласному) турі конкурсу, де кожен з них змагатиметься  на рівних з колегами одного фаху, доводячи свою майстерність, демонструючи творчі педагогічні здобутки  та професіоналізм. Упевнені, що учасники конкурсу гідно представлять Южноукраїнськ на рівні області, побажаємо їм успіхів та творчих злетів! Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть їм досягти омріяної мети.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

До уваги батьків і учнів! Розклад руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ – Южноукраїнськ» із 16.04.2024 року

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  РОЗКЛАД  руху автобусів (І рейс)  Южноукраїнськ  (вул. Свободи, 46) ...

Вітаємо з перемогою!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

30 березня у місті Черкаси відбувся відкритий Чемпіонат Фітнес-турніру «СУЗІР’Я  FI...

До уваги батьків і учнів!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

В розкладі руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ –...

Шановні батьки!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 01.04.2024 року на маршрут Южноукраїнськ-МПЗ-МПЗ-Южноукраїнськ виходе «Шкільний автобус&raqu...

Увага! Вакансія

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Управління освіти Южноукраїнської міської ради ім. Б. Грінченка інформує про наявну вакансію техн...

НМТ-2024: старт реєстрації

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 14 березня до 11 квітня усі, хто планує вступати до закладів вищої освіти на бакалаврські про...

Шкільні ліги. ІІІ-й етап. Баскетбол

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

14.03.2024 року команда хлопців Южноукраїнського ліцею №2 представляла нашу громаду у ІІІ етапі всеу...