Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Український енергокомплекс знову відвідали студенти Херсонського метеорологічного технікуму
AA

Южно-Український енергокомплекс знову відвідали студенти Херсонського метеорологічного технікуму

Наочно побачити, як виглядає та з чого складається атомна станція, а також дізнатися, як тут виробляється електроенергія - головна мета уроку-екскурсії студентів другого курсу Херсонського метеорологічного технікуму Одеського державного екологічного університету, які відвідали Южно-Український енергокомплекс 25 жовтня.

Викладач технікуму Олена Кучер вважає, що тему «Фізика атомного ядра» найкраще діти зрозуміють, якщо побувають на об'єкті, діяльність якого безпосередньо пов'язана з цим явищем. «Ділення ядер урану, принцип дії ядерного реактора та атомної електростанції в цілому, перспективи енергетики України - від кого вони почують найправдивішу та найточнішу інформацію, як не від фахівців атомної станції, - зазначає вона. Допомагали проводити урок на виїзді інженери відділу роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУАЕС.

Під час візиту гості побували на оглядовому та пристанційному майданчиках Ташлицької ГАЕС і атомної станції, на повномасштабному тренажері блочного щита управління, в інформаційному центрі АЕС. Відвідали вони також майданчик біля метеостанції підприємства, де зустрілися з колишніми студентами технікуму - нині працівниками АЕС.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...