Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Український енергокомплекс відвідали вихованці літнього табору з Рябоконевого
AA

Южно-Український енергокомплекс відвідали вихованці літнього табору з Рябоконевого

Южно-Український енергокомплекс 14 червня відвідала делегація школярів із літнього табору в Рябоконевому Арбузинського району. Для них представники інформаційного центру Южно-Української атомної станції підготували веселу та корисну подорож до країни атомних знань. У цій подорожі на них чекали  різноманітні пригоди і завдання – розв'язування кросвордів, збирання пазлів, фізичні, але в той же час трішечки магічні досліди, вікторини, відвідування об'єктів енергокомплексу.

Підлітки мали можливість пригадати знання з шкільної програми, і судячи з їхніх захоплених поглядів і радісних обличь, робили вони це з великим задоволенням.  Саме цей  момент - показати дітям, що навіть влітку знання можна отримувати охоче та весело, а серйозні й важливі речі запам’ятовувати із задоволенням й назавжди під час уміло організованої гри – вважає за дуже позитивний вчитель історії Рябоконевської філії Комунального закладу «Воєводський опорний заклад загальної середньої освіти Благодатненської сільської ради» Ірина Лозінська, яка супроводжувала школярів. «Вражень дуже багато, - розповідає вона. - Діти просто в захваті від поїздки, від організації і прийому.  В інформаційному центрі «Імпульс» була  цікава і доступна для дітей екскурсія в ігровій формі, сподобалося також поїздка на Ташлицьку ГАЕС, на майданчик ВП ЮУАЕС.  Вважаю, що такі екскурсії дуже потрібні. Якби ми знали, що можливо розповідати про серйозне підприємство  настільки  цікаво,  доступно, корисно для подальшого навчання, то ми приїхали б набагато раніше. Сподіваємося ще привезти до вас старших школярів, які зможуть подивитися на підприємство і, можливо, змінити свої плани на майбутнє».

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...