Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Український енергокомплекс відвідали старшокласники Воєводської школи
AA

Южно-Український енергокомплекс відвідали старшокласники Воєводської школи

Візит старшокласників загальноосвітньої школи села Воєводське на Южно-Український енергокомплекс, що відбувся 11 листопада, - далеко не перший.  Учні цього населеного пункту вже знайомилися з підприємством, яке об'єднує АЕС, ГЕС і ГАЕС, у рамках занять з профорієнтації, які управління інформації та зв’язків з громадськістю спільно з управлінням кадрів ВП ЮУАЕС проводять для старшокласників 30-кілометрової зони атомної станції, починаючи з 2014 року. На сьогодні один випускник Воєводської школи навчається в Одеському Національному політехнічному університеті за тристороннім договором «АЕС-виш-студент».

Цього разу дізнатися про історію енергокомплексу на Південному Бузі, роботу його об'єктів,  затребуваних тут професіях, виявили бажання 22 учні 9-10 класів з Воєводського. Були серед них і ті, хто вже обрав майбутню професію та бачить себе в перспективі енергетиком-атомником. Можливо, що екскурсія на АЕС допоможе визначитися тим, хто ще перебуває в роздумах. Та головне, на переконання фахівців управління інформації та зв’язків з громадськістю в тому, що нинішній візит дозволив молодим людям переконатися в безпеці та надійності мирного атома. А отже, своє ставлення до атомної енергетики вони формуватимуть не з чуток та переказів, а на основі побаченого на власні очі.

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...