Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-українські атомники привітали десантників з річницею створення військового підрозділу
AA

Южно-українські атомники привітали десантників з річницею створення військового підрозділу

Делегація ВП ЮУАЕС на чолі з генеральним директором Володимиром Лісніченком взяла участь в урочистостях з нагоди 37-ї річниці з дня створення 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

З військовим підрозділом, що одним з перших став на захист східних кордонів нашої держави, колектив енергокомплексу на Південному Бузі пов’язує міцна дружба. Волонтери-атомники збирають та передають кошти на придбання військової амуніції, ремонтники автотранспортного господарства підприємства допомагають з відновленням техніки.

1 грудня з днем створення військового підрозділу його бійців вітали представники командування високомобільних десантних військ, Миколаївської обласної держадміністрації та міста Миколаєва, командири військових частин, керівники волонтерських та громадських організацій. Виступаючі високо оцінили внесок десантників 79-ї бригади в справу захисту суверенітету та незалежності України, вшанували пам’ять полеглих на полі бою. На честь загиблих у військовій частині встановлено пам’ятний знак.

Генеральний директор  ВП ЮУАЕС у привітальному слові від імені 7-тисячного колективу атомників щиро подякував воїнам за їхній ратний труд. «Ви стоїте на шляху імовірного удару ворога. Ми з надією та вірою дивимося на вас та впевнені, що ви нас захистите. Ми ж зі свого боку забезпечуємо енергетичну та економічну безпеку України. Сьогодні близько 60% електроенергії в державі виробляється саме на АЕС, а кожен четвертий вітчизняний атомний кіловат – южно-український», - наголосив Володимир Лісніченко, побажавши військовикам, аби з бойових завдань вони завжди поверталися живими і здоровими та щоб в Україні якнайшвидше настав довгоочікуваний мир.

З нагоди дня створення військового підрозділу було вручено чимало нагород та подарунків. З боку атомників таким став святковий концерт, підготовлений силами творчих колективів Палацу культури  підприємства. Десантники щиро дякували за подарунок, а за волонтерську діяльність, стійку громадську позицію, плідну співпрацю та внесення своєї посильної частки в обороноздатність нашої держави нагородили грамотами представників колективу Южно-Українського енергокомплексу. 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...