Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-українська команда стала переможцем КВК Організації молоді Атомпрофспілки
AA

Южно-українська команда стала переможцем КВК Організації молоді Атомпрофспілки

Южно-українська команда «Ремонту не підлягає» стала переможцем конкурсу КВК, організованого Організацією молоді (ОМ) Атомпрофспілки. Одинадцяте гумористичне змагання на тему «Рік одкровень» проходило з 12 по 16 жовтня в м.Славутич у рамках ХІІІ молодіжного форуму активістів ОМ.

У дотепності та кмітливості змагалися 4 команди молодих атомників країни: «Ді Капріо» (ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат»), «Герц» (ВП «Хмельницька АЕС»), «Місцеві» (ДСП «Чорнобильська АЕС») і «Ремонту не підлягає» (ВП «Южно-Українська АЕС»).

За традицією, гра складалася з трьох конкурсних етапів. Перший - класичне привітання на тему «Молодим усюди в нас дорога!» - продемонстрував високий рівень команд, їх волю до перемоги та те, що боротьба буде наполегливою. За його підсумками команда ЮУАЕС отримала максимальну кількість балів - 25. Другий етап - музичний біатлон «Ніби вперше» - був не таким успішним для южно-українців і приніс 0,8 бала (максимальна оцінка 1). Проте третій конкурс - музичне домашнє завдання «А ми такі, нас тут багато» - розставив усі крапки над «і»: всі судді поставили команді КВК ВП ЮУАЕС максимальні оцінки.

Боротьба за перемогу була напруженою. Журі конкурсу буквально до останніх хвилин було складно визначити кращого. Два лідери - южно-українська команда «Ремонту не підлягає» та чорнобильська «Місцеві», - прийшли до фіналу з різницею в 4 бали. Коментуючи підсумки веселого та одночасно такого напруженого змагання, капітан команди КВК ВП ЮУАЕС Михайло Костюченко зазначає: «На мою думку, наша команда зіграла на високому рівні і зайняте перше місце тому доказ. Протягом всього змагання у членів журі до нас зауважень не було. Добре підтримали нас і глядачі».

Не зупинятися на досягнутому, працювати над підвищенням майстерності, якості текстів і сценаріїв, - у цьому бачить завдання команди на найближчу перспективу її капітан. Лише так, на його думку, можна зберегти лідерство. Гра показала, що підготовка суперників КВК була досить високою. Як приклад, М.Костюченко наводить команду «Ді Капріо», що увійшла до трійки лідерів, - стиль гри її учасників був цікавим і захоплюючим навіть не дивлячись на те, що вони посіли 3 місце.

Головною метою конкурсу КВК серед організацій молоді Атомпрофспілки є всебічне розкриття інтелектуального та творчого потенціалу молодих працівників підприємств атомної енергетики і промисловості України. Основне завдання змагання веселих і кмітливих - формування позитивного іміджу галузі, а також укріплення дружніх стосунків між організаціями «атомної» молоді.

Фото Вадима Івкіна (м.Славутич)

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...