Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Юні таланти з Южноукраїнська - призери конкурсу «Мирний атом єднає Україну»
AA

Юні таланти з Южноукраїнська - призери конкурсу «Мирний атом єднає Україну»

До числа призерів дитячо-юнацького конкурсу ДП «НАЕК «Енергоатом» «Мирний атом єднає Україну» увійшли троє талановитих дітей з Южноукраїнська. Нагородження переможців та призерів творчого конкурсу серед молоді міст розташування відокремлених підрозділів Енергоатома відбулося 18 травня в Києві.

Організаторами щорічного творчого змагання юних талантів з міст-супутників АЕС традиційно виступили НАЕК «Енергоатом» і профком компанії. Згідно з умовами конкурсу, учасники у своїх мистецьких творах відобразили власне бачення місця та ролі атомної енергетики у розвитку України.

Для участі у фінальному етапі конкурсу було відібрано 45 робіт у трьох номінаціях – малюнок, декоративно-прикладне мистецтво та комп’ютерна анімація, - які було визнано кращими за підсумками відбіркового туру у містах-супутниках. Серед них творчі роботи 6 юних южноукраїнців. Троє з них увійшли до числа призерів:

Катерина Мошкова (13 років) – 1 місце в номінації декоративно-прикладне мистецтво за роботу «Південь, північ, захід, схід – єднає всіх»;

Софія Шекерська (15 років) - 2 місце в номінації малюнок (вікова категорія 14-17 років) за роботу «Мирний атом єднає Україну»;

Марія Круглова (10 років) – 3 місце в номінації малюнок (вікова категорія 10-13 років) за роботу «Квітуча Україна».

Ще троє талановитих дітей з міста-супутника ЮУАЕС – Аліна Сокуренко (15 років), Наталія Папушой (13 років) та Ірина Кущова (12 років) – нагороджені пам’ятними сувенірами на згадку про участь у конкурсі. 

Фіналісти конкурсу дитячо-юнацької творості

Роботи-призери конкурсу:

«Південь, північ, захід, схід – єднає всіх» (К.Мошкова)

«Мирний атом єднає Україну» (С.Шекерська)

«Квітуча Україна» (М. Круглова)

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...