Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Всеукраїнський фестиваль пісенної творчості: у южноукраїнців три Гран-прі та два перших місця
AA

Всеукраїнський фестиваль пісенної творчості: у южноукраїнців три Гран-прі та два перших місця

Три Гран-прі і два перших місця привезли южноукраїнські хорові та інструментальний ансамблі, а також солісти-вокалісти Палацу культури «Енергетик» ВП ЮУАЕС з IV Всеукраїнського фестивалю пісенної творчості «Пісенний драйв», урочисте закриття якого відбулося 2 липня в Очакові. Організатором заходу виступив Миколаївський обласний центр народної творчості.

Упродовж трьох днів близько ста конкурсантів з 15 областей України на сцені концертної зали санаторію «Борисфен» змагалися в співочій та інструментальній майстерності. Палац культури «Енергетик» ВП ЮУАЕС на цьому фестивалі представляли чотири колективи: народні хор української пісні «Любисток», камерний хор «Ренесанс», інструментальний ансамбль «Візерунки» та ансамбль української пісні «Берегиня». Усі вони  повернулися додому з призами та нагородами.

У номінації «Вокальні ансамблі та гурти» народний хор української пісні «Любисток» і народний камерний хор «Ренесанс» завоювали Гран-прі, а народний ансамбль української пісні «Берегиня» привіз додому диплом за 3-е місце.

У номінації «Солісти-вокалісти» володарками Гран-прі та першої премії стали южноукраїнки Марія Якубець і Ольга Сорокіна відповідно.

А в номінації «Вокально-інструментальні ансамблі та гурти» перше місце посів народний інструментальний ансамбль «Візерунки» Палацу культури ВП ЮУАЕС.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...