Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Воєнний стан буде застосований виключно у випадку наземної російської воєнної агресії – Президент
AA

Воєнний стан буде застосований виключно у випадку наземної російської воєнної агресії – Президент

Воєнний стан на території Миколаївської області буде застосований лише у випадку наземної операції регулярних військ Росії за межами операції Об’єднаних сил і за межами незаконно анексованого Криму. На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко під час свого виступу у Верховній Раді у понеділок, 26 листопада.

Нагадаємо, що Верховна Рада підтримала Указ Президента про введення воєнного стану на 30 діб в таких областях: Вінницька, Луганська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Чернігівська, Херсонська, а також внутрішні води Азово-Керченської акваторії. І застосований він буде, як пообіцяв Президент України, лише у випадку наземної російської воєнної агресії на території України.

На жаль, наразі існує значна небезпека потрапити в інформаційну пастку тих, хто працює на країну-агресора та зацікавлені в дестабілізації ситуації в країні в цілому і в прикордонних регіонах зокрема.

Виходячи з цього, Миколаївська облдержадміністрація закликає громадян зберігати спокій та не піддаватися на провокації.

✔️Користуйтесь офіційними джерелами інформації - не варто поширювати панічні настрої та тиражувати недостовірну та неперевірену інформацію, яка стосується ситуації в введенням воєнного стану в області.

✔️Будьте обережні, тому що є велика ймовірність того, що ситуацією будуть намагатися скористатися й шахраї. Про всі підозрілі випадки закликаємо повідомляти або в правоохоронні органи, або на гарячу лінію голови ОДА Олексія Савченка (0800-502-191)

✔️ Про деталі застосування воєнного стану на території Миколаївщини можна буде говорити лише після офіційного опублікування Указу Президента, закону, яким цей Указ був затверджений та його безпосереднього відпрацювання фахівцями облдержадміністрації.

✔️ Також наполегливо закликаємо не поширювати фото- , відеофайли та іншу інформацію стосовно дисколокування військових частин та кількості військовослужбовців.

http://www.mk.gov.ua

Читайте також

З жовтня 2020 року при облдержадміністрації запрацювала робоча група з врегулювання проблемних питань, які виникають під час реєстрації фермерами податкових накладних

Департамент агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації

До основних завдань робочої групи входять: сприяння взаємодії органів влади у врегулюванні про...