Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Візит начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павла Георгієва до Южноукраїнської міської лікарні
AA

Візит начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павла Георгієва до Южноукраїнської міської лікарні

  07.11.02017 року  начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв під час планового візиту до Южноукраїнської міської лікарні поспілкувався з заступником директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я м. Южноукраїнська Оленою Філоновою, начальником відділу охорони здоров'я  Наталією Щербиною, обговорив з виконуючим обов’язки головного лікаря Іриною Доценко готовність закладу до реформування медичної галузі, перевірив умови перебування пацієнтів і надання їм медичної допомоги.

«На сьогодні Южноукраїнська міська лікарня – жива робоча лікарня з гарним потенціалом: кадри, обладнання, можливості. Та місце для вдосконалення роботи та підвищення кваліфікації залишається завжди», - підкреслив Павло Васильович.

Він переглянув відділення анестезіології та інтенсивної терапії на 6 ліжок, операційний блок та інші відділення КЗ «ЮМЛ».

Ознайомився з наявним обладнанням (колоноскопічна та лапороскопічна стійки, CPAP-система) та придбаним за кошти місцевого бюджету в 2017 році VME-98, укомплектований відеоколоноскопом VME-1650 з відеоендоскопічною системою VME-2300, аспіраційним насосом та монітором, універсальний лазерний коагулятор, ультразвукову діагностичну систему DC-30, підігрівач інфузійної рідини FW-300 тощо.

Значну увагу під час візиту начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації приділив і питанням готовності лікарні до сезонних захворювань (грипу та ГРВІ), наповненості відділень та оптимізації ліжкового фонду, що дає додаткову економію коштів та є раціональним рішенням.

Серед питань, що потребують вирішення найближчим часом, відзначено  створення центру первинної медико-санітарної допомоги як юридичної особи для реалізації нових підходів фінансування первинного рівня місцевою громадою, а також передача відділення екстреної медицини на обласний рівень фінансування з 1 січня наступного року.


 

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...