Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Військова частина, що охороняє об'єкти ВП ЮУАЕС, провела навчально-польові збори для старшокласників
AA

Військова частина, що охороняє об'єкти ВП ЮУАЕС, провела навчально-польові збори для старшокласників

Військова частина 3044 з охорони об'єктів Южно-Українського енергокомплексу спільно з ВП ЮУАЕС 4 травня провела навчально-польові збори для 140 старшокласників міста-супутника атомної станції з предмету «Захист Вітчизни». Захід проходив на базі навчального центру частини.

Організовувати спільні з ЮУАЕС і Управлінням освіти Южноукраїнська навчальні збори у військовій частині стало вже доброю традицією. Їх основне завдання - підготовка молоді до виконання конституційного обов'язку з захисту Батьківщини, формування та вдосконалення життєво необхідних умінь і навичок з предмету «Захист Вітчизни», популяризація серед молоді здорового образу життя та вдосконалення системи військово-патріотичного виховання юних южноукраїнців.

Під час заходу старшокласники ознайомилися з навчально-матеріальною технічною базою військової частини, оновленими зразками озброєння, технікою та засобами зв'язку. Фахівець з психологічної служби в/ч 3044 провів з учнями тренінгові заняття з надання психологічної допомоги в кризових ситуаціях. Невід'ємною частиною зборів була також робота агітаційної групи, яка запросила випускників на навчання у вищі навчальні заклади Національної гвардії України та закликали проходити військову службу за контрактом у її лавах. Проте найбільш вражаючим видовищем для школярів стали показові заняття взводу спеціального призначення військової частини «Скорпіон». Гарному настрою учасників військово-польових зборів сприяли також тепла весняна погода, смачна солдатська каша та гарячий чай.

За підсумками заходу старшокласників, які показали відмінні результати навчання, нагороджено грамотами командира військової частини 3044.

 

 

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...