Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Висловлення подяки депутатам Южноукраїнської міської ради за матеріальну благодійну допомогу
AA

Висловлення подяки депутатам Южноукраїнської міської ради за матеріальну благодійну допомогу

Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» висловлює подяку депутатам Южноукраїнської міської ради, а саме: Мартинко А.В., Шикерській В.Л., Костову А.І., Рибаковій Л.А., Стоянову О.О., Акуленку О.А., Сабанюк А.В., Онищенку С.О., Хлобистовій В.В., Миронюку О.С., які виділили кошти з Фонду міської ради на матеріальну благодійну допомогу.

Завдяки допомозі вищезазначених депутатів було придбано:

  • металопластикові вікна в роздягальню рентгенологічного, дитячого відділення та кабінет функціональної діагностики;
  • м`який інвентар в акушерсько-гінекологічне відділення;
  • жалюзі в конференц-залу, дитяче відділення і в кабінет ЕКГ;
  • меблі та кондиціонер в інфекційне відділення;
  • ендоскопічні та ендохірургічні інструменти в кабінет ендоскопії.

Прийміть щиру вдячність за небайдуже ставлення до проблем КНП «ЮМБЛ». Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток медичної галузі міста і безсумнівно, відчутна підтримка нашої лікарні.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що ваш приклад надихне й інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, міцного здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...