Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відзначення Міжнародного дня людини з інвалідністю
AA

Відзначення Міжнародного дня людини з інвалідністю

Перший місяць зими розпочався з особливої дати, відзначення Міжнародного дня людини з інвалідністю.  У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Мета, заради якої цей день був проголошений, - це дотримання прав людини і участь інвалідів в житті суспільства.  Цей день засвідчує, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги,  для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівних. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

У нашому місті  3 грудня в міському палаці культури «Енергетик» для осіб з інвалідністю проведено святковий концерт за участю танцювальних та вокальних колективів, з частуванням стравами за рахунок коштів меценатів.

З вступними словами до учасників заходу звернулась заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галина Мустяца, яка вручила грамоту міського голови та квіти голові Южноукраїнського міського товариства інвалідів «Союзу організацій інвалідів України» Людмилі Горняк. З приємними словами  до присутніх звернулась заступник директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна  та вручила квіти міському товариству інвалідів. З гарними побажаннями до присутніх звернувся голова Южноукраїнської міської   організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил Організації ветеранів України Вячеслав Громенко.

Голова Южноукраїнського міського товариства інвалідів «Союзу організацій інвалідів України» Людмилі Горняк вручила подяки та квіти активним членам міського товариства інвалідів.

Захід пройшов у приємній атмосфері.

Читайте також

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...