Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відкрита гаряча лінія по сміттєзвалищах!
AA

Відкрита гаряча лінія по сміттєзвалищах!

З метою попередження утворення та ліквідації сміттєзвалищ у нашій громаді постійно працює комісія з питань поводження з безхазяйними відходами в межах Южноукраїнської міської територіальної громади, створена рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 01.03.2017 № 58, яка проводить обстеження територій та виявляє несанкціоновані місця накопичення твердих відходів.

Протягом 2022 року даною комісією виявлено на території громади 10 місць накопичення твердих побутових відходів. За цей же рік була проведена робота з ліквідації 11 місць, зафіксованих у громаді у різні роки. У 2023 році вже задокуменовано 8 нових місць несанкціонованого складування побутових відходів та наразі проводиться робота у напрямку їх ліквідації .

З метою недопущення незаконного складування сміття в Южноукраїнській міській територіальній громаді відкрито «гарячу лінію» з отримання від населення інформації про виявлення несанкціонованих та неконтрольованих сміттєзвалищ. Відповідні дані можна повідомити за номером  5-99-70 (виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради) з 8.00 до 17.15 години з понеділка по четвер, з 8.00 до 16.00 – у п’ятницю.

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...