Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відділ взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО інформує!
AA

Відділ взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО інформує!

         14 грудня 2018 старший інспектор відділу взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради провела профілактичний рейд, в ході якого роздала мешканцям міста Южноукраїнська візитки, які містять інформацію про дільничних офіцерів поліції, що обслуговують мікрорайони міста, місце розташування громадського пункту охорони правопорядку та графік прийому і контактні телефони, за якими потрібно звертатись в разі необхідності повідомити будь-яку інформацію або отримати консультацію.

         Під час спілкування з мешканцями міста була отримана інформація про систематичне порушення громадського порядку з боку невідомих осіб, які збираються у 4 під’їзді будинку №1 по пр-ту Соборності, де розпивають спиртні напої та палять, залишають після себе сміття та бруд. З мешканцями вищевказаного будинку проведена роз’яснювальна робота щодо необхідності звернення до чергової частини Южноукраїнського відділення поліції в разі порушення громадського порядку.

Звертаємо Вашу увагу, що кожний другий та четвертий понеділок місяця з 13.00 до 16.00 начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Васильковська Юлія Володимирівна, проводить особистий прийом громадян.

Також,  за номером телефону 5-65-28, Ви можете повідомити будь-яку відому Вам інформацію щодо вчинення насилля в родині, в тому числі відносно неповнолітніх осіб, незаконного функціонування гральних закладів в місті Южноукраїнську, про будь-які інші факти порушення громадського порядку тощо.

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...