Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою

10 квітня 2017 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Протягом години міський голова відповідав на запитання мешканців міста. Громадян цікавили питання щодо пільгових та вартості дачних перевезень, благоустрою парка Шевченка, міського автовокзалу та фонтану в парковій зоні, впорядкування та збереження газонів по пр.Незалежності, ремонту доріг та тротуарів в місті, якості укладання асфальту, стихійної торгівлі, реконструкції гуртожитку №6, вуличного освітлення, паркування автомобілів на вулицях міста, чи будуть встановлювати тренажери в кожному дворі, залучення інвесторів, наслідки підняття рівня Олександрівського водосховища, обов’язків міського голови, депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування, діяльності народного депутата Лівіка О.П.

Міський голова звернув увагу на культуру вигулу домашніх тварин та ігнорування водіїв легкових автомобілів знаку, що забороняє рух автомобілів по б-р Шкільному біля ЗОШ №2.

Віктор Пароконний наголосив на висвітлення діяльності та перспективах розвитку міста через пам’ятку «Наш берег» та офіційний сайт міста.

Під час ефіру міський голова відмітив, що з з 11.04.2017 до 01.05.2017 буде здійснюватись рух автобусів за маршрутом "Южноукраїнськ - міське кладовище". Розклад руху автобусів розміщений на офіційному сайті міста.

В кінці зустрічі міський голова підвів підсумок зустрічі та привітав глядачів з наступаючим святом Великодня.

Читайте також