Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою

19 грудня 2016 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

На початку ефіру міський голова зазначив, що кінець року – це підведення підсумків роботи, тому наразі проходять зустрічі по мікрорайонам міста, де звітує перед мешканцями про проведену роботу.

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо ремонту в під’їздах, температури опалення в будинку за адресою: пр.Незалежності, 18, відсутності пунктів збору макулатури, металу та батарейок, підвищення тарифів за комунальні послуги, ставлення до об’єднання громад, будівництва фонтану, можливості оплати за опалення відповідно до показників лічильників, та інші.

Віктор Пароконний зазначив, що наразі завдання - до кінця року обладнати 50 відсотків житлових будинків тепловими лічильниками.

Один з мешканців міста висловив подяку за ремонт під’їздів за адресою: вул.Дружби Народів, 20.

В кінці зустрічі міський голова привітав мешканців з Днем св.Миколая та Днем енергетика. Побажав миру, злагоди в суспільстві, здоров’я, добробуту.

Читайте також