Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення
AA

Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

15 грудня 2016 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци Засідання пройшло за участю представників управлінь соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці, освіти, житлово-комунального господарства та будівництва, управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті Южноукраїнську,  Южноукраїнського міського сектору Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області, Южноукраїнського міського відділу лабораторних досліджень ДУ «Миколаївський обласний центр МОЗ України»,  комунальних підприємств «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та «Служба комунального господарства», .

На засіданні заслухали звіт  тимчасово виконуючого обовязки начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Олени Філонової про стан охорони праці на підприємствах міста.

Заступник директора КП СКГ Михайло Юсипенко та інженер з охорони праці КП ЖЕО Олександр Кольц доповіли про підготовку комплексу заходів щодо попередження травматизму людей у зимовий період  2016-2017 років.

Лікар епідеміолог Южноукраїнського міськрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України» Софія Бєляєва. ознайомила присутніх із заходами щодо профілактики та боротьби з грипом та гострими респіраторними інфекціями серед населення міста.

За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...