Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення
AA

Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

21 грудня 2018 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення.

Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци та членів координаційного комітету за участі представників управління освіти, комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня»,  Южноукраїнського міськрайонного відділу лабораторних досліджень державної установи «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України», комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об'єднання», комунального підприємства «Служба комунального господарства», Южноукраїнського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області та некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Директор департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад доповіла про стан охорони праці на підприємствах міста, про проведення комплексу заходів щодо попередження травматизму людей у зимовий період 2018-2019 років та про охорону праці на малих та середніх підприємствах, легалізацію найманої праці, укладення трудових відносин.

Директор КП «Житлово-експлуатаційне об'єднання» Зінаїда Гульман та інспектор з охорони праці КП «Служба комунального господарства» Михайло Костюк ознайомили присутніх із станом підготовки комунальних підприємств міста з виконання робіт по утриманню вулично-дорожньої мережі в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та комплексом заходів щодо попередження травматизму людей у зазначений період.

Головний спеціаліст Южноукраїнського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області Тетяна Дригіна повідомила присутніх про систему управління охороною праці на малих та середніх підприємствах.

Окрім того, на засіданні було розглянуто проект Плану роботи міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення на 2019 рік. Одноголосним рішенням зазначений план прийнято із відповідними поправками.

На засіданні комітету заслухали доповідь головного лікаря НКП «ЮМЦПМСД» Анатолія Нікітіна щодо готовності закладу до надання першої медичної допомоги хворим на грип та ГРВІ в період епідемічного зростання захворюваності.

За результатами проведеного засідання надано відповідні доручення.

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...