Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

У середу,  16 січня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням керуючого справами Головченко І.В. У роботі взяли участь 12 членів виконавчого комітету Южноукраїнської  міської ради із 15 осіб загального складу, керівники департаментів, управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, представники комунальних підприємств міста, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 15 питань та 1 додаткове. Одне питання було знято з порядку денного.

Членами виконавчого комітету було розглянуто та прийнято 15 рішень, серед яких: «Про затвердження фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2019 рік підприємств комунальної форми власності», «Про розгляд та погодження річних планів відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2019 рік», «Про розгляд та погодження річних планів діяльності комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» на 2019 рік», «Про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу управління освіти Южноукраїнської міської ради на баланс управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради», «Про взяття на квартирний облік», «Про внесення змін до складу комісії виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з вирішення проблемних питань учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій, з числа учасників антитерористичної операції», «Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради на І півріччя 2019 року».

Також, членами виконавчого комітету  міської ради  було розглянуто 8 питань щодо захисту правових та житлових прав дітей.

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...