Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося позапланове засідання міської ради №62
AA

Відбулося позапланове засідання міської ради №62

30 квітня відбулося позапланове засідання міської ради №62 під головуванням міського голови Віктора Пароконного. Для роботи зареєструвалися 23 депутати  Южноукраїнської міської ради.  

У зв’язку з карантинними заходами та обмеженнями з метою запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до п.12 ст.27 Регламенту Южноукраїнської міської ради   прийнято рішення про проведення закритого пленарного засідання, яке відбулося без засобів масової інформації та запрошених. 

Міська рада присвоїла  звання «Почесний громадянин міста Южноукраїнська» Григорашу Валерію Васильовичу  та Грабу Олександру Андрійовичу.

Депутати міської ради надали згоду на передачу в управління ОСББ житлові будинки та прийняли рішення з питань приватизації.

Міська рада внесла зміни та доповнення до Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2019-2023 роки, а також до Заходів міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей та міської комплексної Програми «Охорона здоров'я в місті Южноукраїнську» на 2017 - 2022 роки.

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...