Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося планове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося планове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

29 квітня 2020 року відбулося планове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Пароконного В.К.

У роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із

14 осіб загального складу,  а саме: начальники департаментів, управлінь, служб та відділів міської ради, засоби масової інформації, представники ВП ЮУ АЕС.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 34 основних та 1 додаткове питання.

В ході засідання та обговорення членами виконавчого комітету було знято два питання на доопрацювання, решта питань було прийнято..

 Основними, серед прийнятих, були такі питання:      

- Про організацію і проведення  оздоровлення  дошкільників в літній період 2020 року.

- Про присвоєння назв об’єктам монументального мистецтва в місті Южноукраїнську.

- Про уповноваження посадової особи на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

- Про роботу спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради протягом 2019 року.

- Про хід виконання міської комплексної Програми «Турбота» на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради  від 14.12.2017 № 926,  за 2019 рік.

- Про хід виконання міської комплексної Програми «Охорона здоров’я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 № 771,  за 2019 рік.

- Про затвердження Порядку організації привітання дітей з сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції з днем народження.

- Про затвердження Порядку забезпечення житлом сімей учасників бойових дій, які приймали безпосередню участь в антитерористичній  операції, перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов у новій редакції.

-  Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди 30-річчя від початку роботи Южноукраїнського міського військового комісаріату.

Також на засіданні були прийняті рішення , які стосуються соціального захисту населення ,  прав, свобод та законних інтересів дітей.

 

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...