Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

Засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, що відбулося 8 лютого, традиційно розпочалося з Гімну України та вшануванням хвилиною мовчання цивільних та військових загиблих під час війни українцями.

Олександр Акуленко, секретар міської ради та головуючий на засіданні озвучує порядок денний і члени виконавчого комітету приступають до роботи.

В порядку денному двадцять основних та чотири додаткових питання.

Більшість з них суто технічного характеру. Розглянули внесення змін до рішення виконавчого комітету « Про створення мережі та організації роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту на території Южноукраїнської міської територіальної громади»,  про роботу адміністративної комісії. Прийняли рішення щодо низки житлових питань, що стосувалися надання житлових приміщень родинам військових та багатодітних сімей, впорядкування нумерації квартир в житловому будинку, надання дозволу на продаж житла, право на користування якого мають малолітні громадяни, тощо.

Широке обговорення та підтримку з боку членів виконавчого комітету викликав проєкт програми увіковічнення пам’яті військовослужбовців, добровольців, які віддали життя за незалежність України та захоронені на території нашої громади на 2023-2025 роки та про створення «Алеї слави» на кладовищах Южноукраїнської міської територіальної громади.  

Всі проєкти рішень підтримані членами виконавчого комітету одноголосно.

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...