Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання робочої групи з приводу об’єднання територіальних громад
AA

Відбулось засідання робочої групи з приводу об’єднання територіальних громад

У вівторок, 31.07.2018 в приміщенні Костянтинівської сільської ради відбулось засідання робочої групи з приводу об’єднання територіальних громад.

В ході зустрічі були обговорені питання щодо стратегічних дій, необхідних для успішного виконання вимог законодавства України в сфері об’єднання територіальних громад.

Було прийнято рішення, для максимальної ефективності, подальшу роботу виконувати у формі зустрічей фахівців певного напрямку діяльності виконавчих органів місцевого самоврядування, що дасть можливість ефективно виконувати поставлені задачі.

Для забезпечення прозорості процесу об’єднання територіальних громад м. Южноукраїнська та смт. Костянтинівки інформація про проведення наступних зустрічей робочої групи буде оголошуватися на офіційному сайті Южноукраїнської міської ради.

На чергових засідання робочої групи планується розгляд земельних, фінансових, соціальних, економічних та інших питань для успішного захисту інтересів мешканців громад та дотримання вимог законодавства України.

Читайте також