Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання комісії
AA

Відбулось засідання комісії

1 серпня  під головуванням заступника міського голови з питань виконавчих органів ради Марії Дроздової відбулось засідання комісії з відбору кандидатів на навчання за кошти міського бюджету у вищих навчальних закладах на лікарів. Розглядалось питання щодо подальшої оплати за навчання трьох мешканців територіальної громади, які зараз є студентами Запорізького медичного університету.

Начальник відділу охорони здоров’я Ольга Стахорська доповіла присутнім про успіхи студентів і комісія вирішила, що є підстава для здійснення оплати за їх навчання у наступному семестрі. Також було задоволено прохання студентів щодо зменшення строку відпрацювання в медичних комунальних підприємствах Южноукраїнської міської ради після закінчення вузу. Тепер вони обов’язково працюватимуть на громаду не менше п’яти років. Раніше цей термін становив десять років.

Оплата за завчання майбутніх медиків за рахунок коштів місцевого бюджету здійснюється в межах Програми «Охорона здоров’я Южноукраїнської міської територіальної громади».

Читайте також

 Шановні Почесні донори!

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

14 червня відзначається Всесвітній день Донора крові. Бюджетом Южноукраїнської міської територіал...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 № 324 за 2023 рік

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Бюджетом Южноукраїнської міської територіальної громади з 01.01.2023 по 31.12.2023 (далі – зві...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській мі...

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні заходи посилюють

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні...