Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось чергове засідання виконавчого комітету
AA

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

2 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка. Порядок денний налічував 36 питань, серед яких більше половини стосувались неповнолітніх дітей. Робота тривала близько години.

Перші три питання - тарифні. Затверджені запропоновані спеціалістами виконавчого комітету тарифи на 2021 рік на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надає ВП ЮУАЕС на території Южноукраїнської міської територіальної громади. Був ще один варіант, що запропонувала ВП ЮУАЕС, з більшими сумами, але його підтримали лише два члени виконкому. Таким чином, тариф, за яким КП ТВКГ буде придбавати послуги з водопостачання, становить 16 грн. за 1 м3 з ПДВ, за водовідведення - 15,88 грн. за 1 м3 з ПДВ. Також на засіданні було погоджено коригування тарифів на послуги з постачання холодної води та водовідведення, що надає КП ТВКГ населенню та іншим споживачам м. Южноукраїнська та смт. Костянтинівка. Холодна вода коштуватиме 26,68 грн. за 1 м3 з ПДВ, водовідведення - 32,29 грн. за 1 м3 з ПДВ. Цим рішенням КП ТВКГ надано доручення щодо введення прийнятих тарифів в дію відповідно до Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

Також були прийняті наступні рішення:

“Про створення комісії з самоврядного контролю за використанням та охороною земель, затвердження її складу”;

“Про затвердження Порядку використання коштів бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади, передбачених на проведення архітектурних та містобудівних конкурсів (в частині виплати премій переможцям конкурсу та інших видів заохочення учасників) на території Южноукраїнської міської територіальної громади”;

“Про організацію харчування окремих категорій громадян та надання їм адресної допомоги в натуральному вигляді у 2022 році”;

“Про надання матеріальної допомоги”;

“Про затвердження списку дітей перших двох років із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування” у ІІІ та IV кварталах 2021 року тощо.

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...