Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулось чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

9 листопада 2018 року відбулось чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради.

Під час засідання розглянуті наступні питання:

про стан працевлаштування громадян працездатного віку, звільнених з місць позбавлення волі, залучених їх до відповідного перенавчання професіям, які мають попит на ринку праці;

про хід здійснення громадського контролю за поведінкою осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання у жовтні місяці.

Також обговорювались повсякденні проблемні питання осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання, осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та звільнених від відбуття покарання з випробуванням та осіб, які відбували покарання у вигляді позбавлення волі. Важливість приділення максимальної уваги до даної категорії населення міста та забезпечення шляхів виходу з кризових життєвих обставин.

 

 

Читайте також