Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася семінар-нарада для суб’єктів господарювання
AA

Відбулася семінар-нарада для суб’єктів господарювання

25.01.2017 о 14:00 в сесійній залі Южноукраїнської міської ради за адресою: бул.Цвіточний, 9, 1 поверх, відбулася семінар-нарада для суб’єктів господарювання за участю представників управління Держпраці у Миколаївській області, управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Миколаївській області, управління соціального  захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради, Южноукраїнського міського центру зайнятості та управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради та суб’єктів господарювання міста Южноукраїнська, в якій загалом взяло участь близько 100 осіб.

В ході семінар – наради Кордік Єгор Ігорович – начальник відділу контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Миколаївській області, надав роз’яснення щодо порядку проведення планових та позапланових перевірок юридичних та фізичних осіб, розміру штрафних санкцій за порушення законодавства про працю (ст. 265 КЗпП), виплати мінімальної заробітної плати (ЗУ «Про оплату праці»), індексації заробітної плати та інші питання.

 Решетник В.М. – начальник управління доходів та зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Миколаївській області повідомив присутнім інформацію про розмір єдиного соціального внеску для фізичних осіб – підприємців з 01.01.2017 року, розмір ставки єдиного податку, порядку надання звітності, застосування касових апаратів та інші питання.

По закінченню семінар-наради, Гут С.С. – начальник фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в м. Южноукраїнськ Миколаївської області, від імені органів місцевої влади висловила подяку запрошеним фахівцям за надання змістовної та вичерпної інформації.


                                                                            

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...